Creatieve workshop "Waskaarten maken en interpreteren"

Waskaarten zijn niet alleen kleine kunstwerkjes, maar ze zijn ook zeer bruikbaar als spirituele informatiebron, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Tarotkaarten, maar dan unieker.

Men kiest 'blind' de kleuren en doet deze op het strijkijzer. Het strijkijzer zet men vervolgens op de kaart. Dit doet men net zolang tot de kaart voor het gevoel klaar is. Het kan hierbij voorkomen dat de meest vreemde kleurcombinaties ontstaan, maar dat is juist de bedoeling.

Doordat de kaart intuïtief is gemaakt, is er heel veel spirituele informatie uit te halen. Hij kan dus 'gelezen' worden.

In de workshop zult u de basisprincipes leren van wat de informatie op de kaart u vertelt. Zo vertellen de kleuren en vormen op zich al hun eigen verhaal, maar u zult ook gaan leren zien dat er vele gezichten, dieren en andere vormen in de kaart verschijnen die gezamenlijk een compleet verhaal vertellen. U zult verbaasd staan van de mogelijkheden die de waskaarten u bieden en hoeveel u uzelf of een ander kunt helpen met het beantwoorden van vragen met de waskaarten.

                         

 

 

Copyright© 2011 Utopia. All Rights Reserved | info@utopiainfo.nl