Cursus "Intuïtieve Ontwikkeling"

De cursus intuïtieve ontwikkeling is bedoeld voor mensen die vaak tegen hun eigen blokkades aanlopen en/of nog niet zo veel met hun intuïtie, hun innerlijke kracht en onderbewustzijn doen. Ieder mens bezit een veel grotere innerlijke kracht dan men zelf denkt. Als we ons 'Zijn' vergelijken met een huis, dan komt het er op neer dat de meeste mensen nooit verder zijn gekomen dan de kelder en de rest van het huis niet kennen, laat staan gebruiken, gewoonweg omdat men niet weet dat het er is.

De cursus intuïtieve ontwikkeling leert u steeds beter te luisteren naar uw gevoel, een gevoel dat veel sterker is dan u zou durven denken. U gaat in feite op ontdekkingsreis in uw eigen 'huis'.

Uiteraard gaan we tijdens de cursus veel meer tot in detail en zal er door middel van praktijkoefeningen worden gewerkt aan een (her)nieuw(d) bewustzijn. Ook zal er veel aandacht zijn voor een verdere uitdieping van spiritualiteit in zijn breedste vorm. De cursus is interactief van opzet, dus wordt deze mede ingevuld op basis van de behoefte van de groep.

 

Copyright© 2011 Utopia. All Rights Reserved | info@utopiainfo.nl